POROTOX
Pulbere de prafuit

Producator: Metatox
Produs biocid Aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei Comisia Natonala Pentru Produse Biocide cu Aviz Sanitar nr:1647BIO/18/05.14
Produsul Porotox pulbere de prafuit se utilizeaza pentru combaterea insectelor si parazitilor cum ar fi; gandaci de bucatarie, furnici, plosnite, pureci, capuse,paduchi.
Pentru combaterea insectelor substanta se pulverizeaza uniform intr-un strat subtire in locurile tinta,adaposturi cai de acces.locuri de stationare cat si pe traseul acestora.

Doza este de 5-10 grame per m2
Produsul se poate folosi excelent si pentru dezinsectia locurilor la animalele domestice si la ferme putand fi aplicat cu succes si pe animale iar dupa pulverizare acestea se vor frictiona usor astfel incat substanta sa ajunga la nivelul pielii. Pulverizarea se poate repeta dupa 2-3 saptamani

Conditii de pastrare: In ambalaj original la loc uscat si racoros. Se pastreaza in spatii inchise ferite de accesul copiilor si a animalelor domestice.

Norme de precautie:
P 102 A nu se lasa la indemana copiilor.
P 262 Evitati orice contact cu ochii, Pielea si Inbracamintea.
P 270 A nu manca, bea sau fuma in timpul folosirii.
P 280 Purtati manusi de protectie / imbracaminte de protectie / echipamente de protectie a ochilor /echipamente de protectie a fetei.
P 301-310 In caz de inghitire adresati-va imediat unui centru de toxicologie sau unui medic.
Substanta activa : Deltametrin 0,04%

Cod Unitate de ambalare Unitate/Carton
Ambalat la: METT 0059 Cutie plastic 125 gr 9 buc
METT 0060 Cutie plastic 1 kg 1 buc