Despre companie

Profilul si obiectul nostru principal de activitate este depozitarea si distribuirea catre profesionistii in deratizare/dezinsectie si fermieri a produselor pentru igiena si sanatatea populatiei: rodenticide, insecticide si echipamente pentru controlul vectorilor, precum si sisteme si echipamente profesionale pentru controlul pasarilor.

Inca de la infiintare, in anul 2005, am castigat o certa reputatie intre firmele ce distribuie produse si echipamente Pest Control, reusind deopotriva sa impulsionam dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfacem exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat rezultatul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o frumoasa carte de vizita, care ne-a mentinut in topul firmelor din domeniu. Astazi, suntem singura companie din Romania care ofera o gama completa de produse, solutii, servicii si sisteme profesionale impotriva daunatorilor. Pest Control Profesional este sinonim cu tehnologia avansata, calitata, siguranta si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori din Europa.

Pest Control Profesional distribuie produse, promoveaza si integreaza solutii pentru controlul daunatorilor in toate segmentele pietei: profesionisti, ferme agricole, institutii si populatie. Garantia calitatii serviciilor oferite de catre noi este data de modul de lucru profesionist si organizat in care activitatea departamentelor din cadrul companiei se desfasoara, totul avand ca obiectiv deplina satisfactie a clientilor.

Toate produsele noastre - raticide, insecticide, capcane nontoxice si echipamente pentru combaterea daunatorilor, sunt avizate de Ministerul Sanatatii –Comisia Nationala Pentru Produse Biocide – U.E. si agreate de OMS, respectand codul bunelor practici, mediul in care traim si standardele in vigoare.

Bun Venit pe site-ul nostru si va dorim navigare placuta